Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Από την Κιβωτό (το περίσσευμα) της Αγάπης μας


Τις μετρήσαμε και τις βρήκαμε 99…Από αυτές,  28 σακούλες ήταν με συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, 38 με ρούχα για μικρούς και μεγάλους, 22 με παιχνίδια και 11 με παπούτσια και τσάντες, γυναικείες και σχολικές. Κι εκεί που ψάχναμε ακόμη μία, ανοίξαμε  1 μεγάλη αγκαλιά αγάπης κι έτσι τις στρογγυλέψαμε!
Σήμερα, ένα φορτηγάκι  σταλμένο από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης, τα παρέλαβε για να τα αποδώσει εκεί που ξέρει καλύτερα απ΄ όλους. Εμείς αυτό που θέλαμε το πετύχαμε με το παραπάνω. Γιατί αυτές τις μέρες ιδιαίτερα, αλλά και τις άλλες μέρες του χρόνου, δεν υπάρχουν άγνωστοι. υπάρχουν άνθρωποι και σίγουρα όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.
Ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τάξεων, τους γονείς, τους παππούδες, τις γιαγιάδες και τους εκπαιδευτικούς και ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευτυχία για το 2016, με παρόμοιες ευαισθησίες και προσφορές. 

1 σχόλιο:

  1. Ο πατήρ Γεώργιος μάς ευχαριστεί ιδιαίτερα για την πρωτοβουλία και την προσφορά μας. Ήδη τα αγαθά που συλλέξαμε σαν σχολείο διανεμήθηκαν σε ανθρώπους της ενορίας μας. Βοηθήσαμε με τον τρόπο μας οι γιορτές τους να είναι πιο ζεστές και πιο πλούσιες σε υλικά και συναισθήματα. Συγχαρητήρια σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή